Julbox - granskott, vårbrodd och tjärdoft + kolor och vykort

470 kr
Finns i lager för omgående leverans
Finns ej i lagret
Endast få kvar i lagret (45 st)
Finns ej i lagret
Bevaka produkt

Ange din e-postadress nedan så meddelar vi dig när produkten finns i lager! Din e-postadress sparas i upp till 180 dagar.

Produktbeskrivning:
I en vacker grön box kommer boken tillsammans med tre vykort från boken och Katy kimbells illustrationer. Vykorten är tryckta på kvistat papper i Halmstad.
Freddan har också kokt tre kolor på titelns råvaror, vårbroddkola, tjärkola och granskottskola. Dom kommer i en egen liten grön ask.
Det följer också med en tag där det står god jul på baksidan samt ett tryckt till och från.
Boken:
Ett enda långt kärleksbrev om smaker fångade i skog och mark, den vilda gastronomins rike. Syrliga, beska eller med en stillnad doft av kumarin - från de 250 ätliga vilda växterna och svamparna. Följ med, prova att skaffa, tillaga, a ta dem. Bli del av en högaktuell matlagningskonst. Viktigare än på länge i en föränderlig värld, där klimat- och miljöförändringar påminner oss om existensens gränser på en rund, liten jord mitt i den oändliga rymden. 
Såhär gör vi. På den jordens plätt vi sköter om.
Lena Engelmark Embertsén, matinnovatör och kemiingenjör. Hennes smaknyfikenhet skapar produkter, baserade pa ra varor från egen skog, som bland annat serverats på Nobelmiddagar och världsutställningen i Dubai.
Ola Engelmark, skogsekolog, mångbrukare och prisbelönt författare. Han har bred forskningserfarenhet som han tillämpar för högre förädling, biologisk mångfald och klimatnytta i skog. Tidningen Fokus utsåg honom 2019 till Årets miljo svensk.
Fredrik Johnsson, en krögare och kock som brinner för råvaran. Startade och drev Restaurang Volt i Stockholm, fick vild Michelinstjärna, 2010 till 2019. Han är också ordförande i Exceptionell Råvara. 



Artikelnummer:
73828828

Andra köpte även
Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen