Vill du besöka oss på riktigt?

Feldt's drömvärld är inte bara en plats på nätet utan vi finns ju på riktigt! Vi har två ställen här i Halmstad som drivs av mig My Feldt och min bror Putte och våra fantastiska medarbetare - vårt lilla hantverksbageri Feldt's Bröd & Konfekt på Kasten Rönnowsgatan och vår färgsprakande Tivolikiosk på Nygatan med café, lunchservering och presentbutik. Här bakar och lagar vi från grunden på närproducerat och ekologiska råvaror utan tillsatser. Butiken som är en del av Tivolikiosken säljer sådant som jag målat och tagit fram, där hittar du allt som finns i webbshoppen och kan klämma och känna på grejerna. 

Vi försöker alltid få in så mycket roligheter som möjligt i tillvaron så därför händer det ständigt spännande saker, som guldbiljetter i chokladkalendrar, äppelfester, skördefester, tulpanfrossa och olika former av kalas.

Just nu håller vi på att renovera en gammal skola i Oskarström utanför Halmstad dit vi kommer flytta delar av vår verksamhet och starta ett helt nytt äventyr - Feldt's på Skolberget! Skolberget ligger i en bokskog precis vid stationen med fantastisk utsikt över samhället och ån Nissans dalgång. En perfekt utgångspunkt för strövtåg med fikakorg. Vi jobbar för fullt med att hinna få Skolberget färdigt för öppning till sommaren 2024!

 

Feldt's Bröd & Konfekt - vårt bageri

Vårt bageri och konditori är hjärtat i vår verksamhet. Det färgglada bageriet ligger på Kasten Rönnovsgatan 10 i Halmstad. Sommartid har vi sittplatser längs vår soliga fasad och året runt finns en liten sittgrupp i bagerivärmen där våra besökare får samsas om platserna och mötas över en härlig fika.

Vi bakar bröd, bullar, tårtor och andra godsaker men kokar även godis, kola, sylt och marmelad. Vintertid producerar vi egna praliner och sommartid gör vi vår egen glass på riktiga råvaror, fri från tillsatser. Butiken är välfylld med egenproducerat och det finns även möjlighet att köpa mjöl, must, kaffe och choklad från våra ekologiska leverantörer. Ibland har vi ekologiska blomsterlökar, tulpanförsäljning och upphämtning av våra egna ekologiska äppelträd Rosa Fabian och Krispiga Fabian.

Vi bakar efter säsong och inspiration så sortimentet är varierande och vilka godsaker som ligger i disken när just du kommer är omöjligt att veta i förväg. Vi bakar hela dagen så det dyker ständigt upp nya godsaker bakat med glädje och kärlek!

Boka tårtor, bröd och fika för avhämtning

Vill du beställa tårtor, desserter och bakverk att hämta upp gör du det några dagar innan, att tillverka hantverksmässigt innebär att det tar flera dygn för bröden att jäsa och tårtorna tillverkas i många steg och inte varje dag. Vi bakar gärna tårtor till era högtider men inga bröllopstårtor på höjden utan i så fall flera små tårtor.

Vill du lägga en större beställning till företag, beställa företagsjulklappar eller fixa en fika eller lunchmackor till jobbet hjälper vi dig gärna med förslag och bokning.

Kom förbi och boka eller ring på 035-12 16 60 för att lägga din beställning. Glöm inte att hämta upp din beställning i tid.

Öppettider i bageriet

Vanligtvis har vi öppet tisdag-lördag men ibland vid lov och helgdagar kan öppettiderna variera så kika gärna in på bageriets Instagram-konto för mer information och uppdateringar om dagens special från bageriet och kondis.

På måndagar är bageriet stängt, då jobbar våra bagare med att baka ut allt som ska jäsas över natten och gräddas på tisdagen.

 

Tisdag-fredag 7.30-17.00

Lördag 8.00-14.00

Telefon: 035-12 16 60

Adress: Kasten Rönnowsgatan 10, Halmstad

 

Följ gärna bageriet på Instagram!

Följ Feldt's Bröd & Konfekt på Instagram!

 

Tivolikiosken

Feldt's Tivolikiosk på Nygatan 1 i Halmstad är platsen för roligheter, de färggladaste presenterna och den godaste lunchen. Här har vi café, lunchrestaurang, presentbutik och karamellkokeri i en miljö som får fantasin och kreativiteten att spraka. Slå dig ned i soffan med en stickning eller lös melodikrysset med oss på lördagförmiddagen. Här serverar vi fika från bageriet och lunch som vi och våra duktiga kockar lagar på plats. Här kan du också se allt som finns i webbshoppen på riktigt och hämta ut ditt paket du beställt online. 

Veckans lunch på Tivolikiosken

Under vardagar har vi alltid två rätter på lunchmenyn som serveras 11-14. Vad vi serverar beror på vad för gott vi fått tag på från våra lokala leverantörer, ibland blir det vår egna falaffel, lokala isterband, soppa eller en härlig sallad. Det finns alltid flera matiga mackor att välja på. På helgen serverar vi ingen lunch, men vi har alltid mackor och fika. Veckans lunch ser du på vårt instagramkonto Feldt's Tivolikiosk

Besök oss innan Tivolikiosken stänger den 23 december 2023

Vi skapade Tivolikiosken som en plats för drömmar och här har vi levt ut våra drömmar tillsammans med er i flera år, men nu får drömmens snart ett slut för att ge plats för nya äventyr. Den 23 december stänger vi vår älskade Tivolikiosk för gott!

Tivolikiosken har en viktig plats i mångas hjärtan och vi vill att den lever kvar där hos er alla! Vi älskar vår underbart galna plats mitt i stan men nästa år väntar ett nytt kapitel i Feldt's egen sagobok och vi flyttar ut till en bokskog utanför stan och ett gammalt övergivet hus som behöver massor av kärlek innan vi kan öppna sommaren 2024.

Passa därför på att besöka oss innan Tivolikiosken stänger för gott! I juletid är kiosken extra härlig att besöka och perfekt för dig som letar efter både ätbara och icke ätbara julklappar. Vi plockar gärna ihop presentpåsar

Öppettider i Tivolikiosken

Tisdag-fredag 11.00-16.00

Lördag 9.30-16.00

Telefon 035-12 16 81

Adress: Nygatan 1, Halmstad

 

Följ gärna Tivolikiosken på Instagram!

 

 

Feldt's på Skolberget

Just nu renoverar vi en övergiven och delvis nedbrunnen gammal skola från förra sekelskiftet i Oskarström där vi ska öppna vår nya verksamhet Feldt's på Skolberget sommaren 2024. Att våga leva ut sina drömmar och skapa liv och rörelse på en magisk plats som alla övergivit kommer att kosta oss massor av tid, svett, tårar och tyvärr även en hel del pengar. Men ingen minns en fegis, därför satsar vi stort och djärvt där ingen annan vågar och hoppas på att ni kommer och besöker oss på Skolberget så snart vi är klara!

Målet är att skapa ett utflyktsmål och göra vårt lilla samhälle mer levande med café, restaurang, bageri, butik och boulebanor i och runt den gamla skolan. Omgivningarna är fantastiska med ädellövskog, promenadstråk och Nissans strömmande vatten. Skolberget ligger precis vid tågstationen i Oskarström och det finns möjlighet att ta sig direkt hit med Krösatågen från Halmstad och Nässjö.

Vårt bageri inne i Halmstad kommer naturligtvis finnas kvar. Däremot kommer vi stänga Tivolikiosken för att kunna koncentrera oss på Skolberget.

Ni kan följa vår renoveringsresa av de Q-märkta huset på Skolbergets eget instagramkonto Feldt's på Skolberget.

Vill du hjälpa oss?

Många hör av sig och vill vara med och stötta vårt renoveringsprojekt. För tillfället gör du det enklast genom att besöka våra befintliga verksamheter eller köpa något du gillar i webbshoppen. På så sätt får du något gott eller skoj för pengarna och vi får både råd att behålla vår personal och finansiera vår nya dröm!

 

Följ renoveringarna av Skolberget på Instagram!

Feldts på Skolberget

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen